Erhvervsfotograf

Fotografering af erhvervsportrætter til hjemmeside etc

Som professionel erhvervsfotograf, laver jeg selvfølgelig også erhvervsfotografering af virksomheder. Vi har lavet mange billeder ved erhvervsdrivende i Randers. Jeg har en reklamefotografisk tilgang til billederne, hvilket sikre jer teknisk flotte og spændende vinkler, samt kreative fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed og laver billederne af de ansatte eller direktionen. Det gør vi fordi vi ved, vores kunder gerne vil have så lidt forstyrrelse i den daglige arbejdsgang, som muligt.

Her kan i se mere om hvordan vi laver erhvervsfotografering hos jer.

Fotografering hos jer i virksomheden

Jeg kommer selvfølgelig ud til jer og “fanger ånden i virksomheden”, laver interiør fotografering, af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmeside udstråler i er seriøse, omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere, med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv til os og hør mere om erhversfotografering i og omkring Randers.

Fotografering af events og housewarmings

Skal i holde et event eller en housewarming og vil i gerne efterfølgende vise, omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med. Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

             

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil man altid forvente, at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof.

Vi medbringer derfor, transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter, i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Læs mere om fotografen her.

Miljø og On-location billeder (Erhvervsfotograf)

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem, på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor for, det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter, med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem, for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.