Familiefotograf og gruppe foto – en super gaveidé

Jeg bestræber mig som familiefotograf på at lave naturlige portrætter, som viser folk som de er. Jeg vil for alt i verden undgå stive påtagede smil. Rigtig mange får lavet et gruppefoto af hele familien, med forældre, søskende, bedsteforældre, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser for Jeres gruppebillede.

familie-foto-randers1

Ikke mere de kedelige gruppefotos

Et gruppefoto behøver heldigvis ikke være kedeligt. Vi laver det på mange forskellige måder, og det kan fx være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet. Det kan være, at I kender et sted, hvor I har tilknytning til det –   Jeres lokalområde – eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

Familiefoto – en sjov begivenhed for familien

Gruppebilleder af familien får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle. Familiefotografering af familiefotograf i Randers sikrer dig familiefoto i topkvalitet og til rigtig gode priser.

Læs mere om Randers fotografi

Fotografering af grupper

Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Randers. Vi laver fotos af alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.Familiefotograf og gruppe foto – en super gaveidé Jeg bestræber mig som familiefotograf på at lave naturlige portrætter, som viser folk som de er.