Portrætfotograf

Portrætfotograf Randers

Portrætfotograf – Portrætfotografering i Randers, handler for mig, som fotograf, om at finde frem til personen på billedet, og vise den person, der står foran kameraet, som han eller hun er. Det handler også om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet.

Portrætfotografering – hvad er det?

Portrætfotografering hos mig, selvfølgelig mere end blot et tryk på knappen. Det involverer altid et billede af minimum én person. Ofte er der kun én person på billedet, og det kan være close-up eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet.

Lad en portrætfotograf guide dig

Skriv til og lad os få en god dialog om, hvordan vi får lavet det perfekte portræt til dig. Som erfaren fotograf har jeg altid masser af gode råd til portrætfotografering, lige fra påklædning til lokation for fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i mig, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er.

Portrætfotografering on-location

Portrætfotografering bør ikke altid laves i et fotostudie. Man kan sagtens lave mange spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Man kan vælge naturen, som baggrund, eller en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

 En historie i portrættet

Ved at rykke portrætfotograferingen udenfor, opstår der flere muligheder for at “skabe en historie” i portrætfotoet. Der kan med forskellige baggrunde skabes forskellige udtryk i portrætbillederne.

  • fotografering af portræt
  • Portrætfotografering Randers
  • Portrætfotografering Priser
  • Portrætfoto tips
  • Portrætfoto
  • Portrætfotograf
  • Professionel portræt

Portrætfotografiet som serie

Portrætfoto skal have glød og personligt udtryk. Portrætfotografen skal skabe rum for dynamik og kreativitet og sikre sig den der fotograferes slapper af og hygger sig i fotografens selskab. Samtidigt er det fedt med så mange billeder som muligt, så man kan sætte dem sammen i en flot sammenhængende kollage.

Vi laver også bryllupsportrætter!

De personlige og ærlige portrætter

Portrætfotografering handler for os om at fange det personlige i personens udtryk. Det skønne smil, de flotte øjne, det gyldne hår eller blot det stærke menneske bag ydret.